Remíza v Dubu 3:3

26.10.2014 08:28

Naši hráči v dalším mistrovském utkání opět připravili pro část věrných diváků šok, znovu jsme neuhlídali tříbrankové vedení v závěru dramatického utkání. První poločas vypadal na jasnou partii v náš prospěch. V utkání jsme měli raketový nástup, ve kterém jsme už ve 2. min vedli 2:0, po technické střele Smékala a po tvrdé střele Němčáka pod břevno z levé strany. Ve 20. min zvýšil po samostatném  nájezdu Jakubec na 3:0 a domácí vypadali na ručník. Další stoprocentní šance naši hráči trestuhodně zahodili (Petráš 2x, Nemrava 2x, Jakubec) a to se bohužel ve finále počítalo. Domácí tým byl minimálně o level slabší, jeho obrana byla děravá jak řešeto a dopředu hráli jen po vápno. Ve druhém poločase jsme již nebyli tak aktivní, hráli jsme příliš laxně a opticky to vypadalo, že se zápas pouze dohrává. I přes nepřesnou hru jsme si v prvních dvaceti minutách vytvořili nejméně tři tutové šance, které jsme měli proměnit. Tu největší měl snad Brázda D., který nedokázal dopravit míč do sítě z malého vápna do prázdné branky. V 72. min přišlo první varování domácích, po dlouhém autu se do odraženého míče z hranice pokutového území opřel domácí hráč a jeho skákavá střela prolétla chumlem k pravé tyči naší branky. Domácí od této chvíle viditelně ožili a vytvářeli si tlak po dlouhých autech a nakopávaných míčích do šestnáctky. Naši hráči viditelně znervózněli a během deseti minut nezvládli další dvě standartky, při kterých se z nepřehledného chumlu z údivu nás všech prosadili domácí hráči a srovnali skóre. V závěru utkání ještě mohli domácí i vyhrát, ale bombu z 30 m náš gólman naštěstí reflexivně vyrazil. Po skončení utkání neunesl vyrovnání Smékal Roman a byl za nesportovní chování hlavním rozhodčím a delegátem následně vyloučen - to je další kaňka zápasu. Sečteno a podtrženo .... měli jsme vyhrát 10:0 a v klidu si "vychutnat domácích", tak jak to po zápase i komentoval trenér domácích.

Sestava: Zatloukal - Nevřela, Baďura, Stískal, Řehák - Jakubec (75 min Brázda D.), Petráš, Smékal, Haviernik - Němčák, Nemrava.                     

Hodnocení trenéra: Do cca 70. min existovalo na hristi v podstate jedno muzstvo, o to horsi je zkousnout ztracene dva body. Skoda spousty nevyuzitych sanci v prubehu celeho zapasu. Zaroven klobouk pred Dubem, ktery se nevzdal a urcitym, ikdyz spise hazenkarskym nez fotbalovym, zpusobem dokazal vyrovnat. Nase nekoncentrovanost, lehkovaznost a laxnost nas opet pripravila o body, sami se srazime dolu. Zaver jsme opet nezvladli, coz se vsak da rict i o rozhodcich. Na svazu by mozna meli zkusit smerovat energii jinym smerem, nebo za chvili bude vice znechucenych, nez aktivnich fotbalistu...

 

Zpět