Kolaps s Lipovou 4:5

22.09.2014 09:19

Kdo nebyl na tomto zápase, neuvěří ... tak lze charakterizovat další domácí vystoupení našeho mužstva, které skončilo nepochopitelnou prohrou na domácím trávníku. V prvním poločase naši hráči hráli velmi dobře a postavili hosty do role statistů. Škoda, že jsme proměnili jen dvě z mnoha šancí, které jsme si vytvářeli jako na běžícím pásu. Těsně před koncem první půle vyrobil velkou hrubku brankář Frehár, kdy špatný výběh řešil penaltovým zákrokem a hosté darovanou penaltou nepohrdli. Druhý poločas pokračoval podle stejných not a dlouho to vypadalo na ručník pro hosty. V 65. min jsme si vytvořili pohodové vedení 4:1 a mimo to jsme trestuhodně zahodili penaltu a pár daších tutových šancí. Poslední dvacetiminutovka byla jako z hororu pro domácí příznivce. Hosté po snížení na 4:2 ožili a po dalších individuálních chybách dokázali 5 min před koncem srovnat skóre. Aby toho nebylo málo, tak jsme 2 min před koncem vyrobili další obrovskou hrubku a vyslali jsme do brejku nejlepšího hráče hostí Dostála, který pečetil vítěztví hostí, kteří ještě dnes nevědí, jak k němu přišli. Pro nezaujatého diváka to byl jistě atraktivní zápas, ale pro domácí hráče a diváky to byl doslova hororový příběh s infarktovým závěrem.              

Branky za domácí: Němčák, Brázda, Stískal, Petráš.

Sestava: Frehar - Řehák, Pospíšil, Stískal, Nevřela - Brázda, Němčák, Smékal, Haviernik - Petráš, Nemrava (střídal Obrtel) 

 

Honocení trenéra:

Myslím, že fanoušci by mohli ocenit alespoň rozmanitost našich domácích proher a individuálních chyb. Myslím, že i my sami sebe překvapujeme tím, jak pořád dokážeme vymýšlet nové a nové varianty selhání. Nicméně přesto všechno věřím, ikdyž už možná jako jediný, že moje mužstvo je schopno se z chyb poučit a atakovat čelo tabulky, kam výkonnostně zcela jistě patří!

Zpět