Dvě shodné prohry v přípravě

31.07.2011 10:08

V tomto týdnu sehrálo naše Áčko už pod vedením nového trenéra Karla Josla dvě přípravná utkání a v obou shodně prohrálo 4:5. Ve středu s divizním soupeřem 1. FCV Přerov jsme sehráli celkem vyrovnanou partii a nebýt výpadku ve druhém poločase, kdy jsme inkasovali během 15 minut tři laciné branky, mohl být výsledek ještě příjemnější. Mužstvo je nutno pochválit, že se za nepříznivého stavu 1:5 nepoložilo a zlepšenou hrou zkorigovalo zápas na přijatelný výsledek. Branky stříleli: Havierník R., Stoklásek, Petráš a Vrána.

K druhému utkání jsme cestovali do Smržic, kde jsme odehráli kvalitní utkání s Čechovicemi, které potvrdilo, že bude patřit k favoritům I.A třídy. V utkání jsme měli mírnou převahu a v polovině druhého poločasu jsme po pěkných akcích pohodově vedli 3:1. Nutno podotknou, že jsme dost šancí zazdili a to se nám nakonec vymstilo v závěru zápasu, kdy snaživý soupeř otočil během 10 minut skóre na konečných 4:5 v náš neprospěch. Branky v tomto utkání: Kalina 2, Němčák, Stoklásek.

Týden před zahájením krajského přeboru nás straší velký počet obdržených branek. Není to jen o kritice obrany, ale o bránění celého mužstva a o zbytečných ztrátách, kdy potom nejsme schopni soupeře přerušit v rychlém brejku. Největší problém byl tedy po ztrátě míče hrát zodpovědně dozadu a na tom musí všichni hráči do týdne pořádně zapracovat. Také nový systém - hra se dvěma útočníky po celý zápas - zatím není to pravé ořechové.

Zpět