Troubky dohrávaly v devíti. Přesto odvezly z Medlova bod

10.04.2014 10:05

Medlov/Troubky – Nervózní utkání s nerozhodným koncem se hrálo v Medlově. Domácí tam proti v tabulce lépe postavenému soupeři z Troubek uhráli remízu 1:1. Spokojení ale nebyli. Závěr totiž dohrávali ve dvojnásobné přesilovce, ovšem nezužitkovali ji.

 

„S výkonem rozhodčího nemůžeme být spokojeni. Mám za to, že měl na domácí a na nás rozdílný metr, ale s tím už nic nenaděláme," poznamenal vedoucí troubeckého týmu Pavel Němčák.

Ale po pořádku. Medlovští přivezli minulý týden remizovali v Litovli a bodovat toužili i doma. Od 30. minuty měli dokonce blíže k vítězství. Filip Novák utekl po křídle a Jiřímu Klosovi předložil míč před prázdnou branku. Snadná úloha a 1:0 pro domácí.

Hosté však do poločasu vyrovnali. Konkrétně hrající kouč Stoklásek. A gól to byl poměrně kuriózní. „Byl to trestný kop tak ze čtyřiceti metrů. Míč ve větru zaplaval nabral výšku a skončil v brance," popsal situaci, která nakonec znamenala dělbu bodů kouč Medlova Milan Schmidt. „Náš brankář Zmund chytá výborně. Když jde na něj někdo sám, tak si umí poradit. S vysokými míči ale mívá problémy," doplnil trenér domácích.

„Bylo to gól z hodně velké dálky. Vítr nám pomohl, ale kopnuté to bylo také excelentně," podotkl Němčák.

Po přestávce už góly nepadaly. Zato přišla dvě vyloučení. Obě dvě na straně hostů z Troubek. První červenou kartu viděl po strkanici Stoklásek, druhou za oplácení Nemrava.

„V prvním případě podle mého názoru měli jít ven oba hráči. Druhé vyloučení bylo oprávněné. Faul na Nemravu byl odpískaný. On to ale zcela zbytečně dohrál," řekl Němčák.

„Ve druhém poločase to byl velice nervózní zápas. Hodně rozkouskovaný. Bylo tam dost faulů. V podstatě se moc nehrálo," prohlásil Schmidt.

Zhruba pětadvacetiminutová dvojnásobná přesilovka jeho týmu nevyšla. „Měli jsme tlak i nějaké šance, ale nedokázali jsme to zúročit. V koncovce to někteří hráči chtěli až příliš strhnout sami. Vítězná gól se nám ale vstřelit nepodařilo," dodal medlovský trenér.

Troubečtí naopak vzhledem k průběhu byli s remízou pochopitelně spokojeni. „Musím před zbývajícími devíti hráči smeknout za to, jak se semkli a zápas dobojovali," řekl Němčák. „Soupeř měl jednu opravdu vyloženou šanci, ale to bylo všechno," dodal na závěr.

TJ Medlov – FK Troubky 1:1 (1:1)

Branky: 30. Klos – 40. Stoklásek. Rozhodčí: Koláček – Štětka, Částečka. ČK: 60. Stoklásek, 65. Nemrava (oba T.)

Medlov: Zmund – Müller, Vašíček, Schmidt, Obíral – Klabačka (55. Okrouhlý), Kloss, Skopal, Vytřísal – Klos, F. Novák (46. Kasal, 70. Rozsypal). Trenér: Milan Schmidt.

Troubky: Sohlich – Obrtel, Stoklásek, Vala, Nemrava – Benýšek (80. Ticháček), Jakubec, Němčák, R. Haviernik (85. Mlčoch), Petráš – Gregovský. Hrající trenér: Lumír Stoklásek.

 

Zpět