Další dvě prohry o prodlouženém víkendu

04.05.2015 23:12

Mostkovice - Troubky 2:0 (0:0)

V pátek 1. května jsme dohrávali mistrovské utkání v Mostkovicích, kde jsme vlastní nemohoucností darovali 3 body domácím. Po celý zápas jsme byli jednoznačně lepším mužstvem, ale v koncovce a ve finální fázi jsme opět zklamali. Domácí se jen sporadicky dostávali do blízkosti naší branky, ale v 70 min se překvapivě tečovanou střelou ujali vedení. Druhá branka v naší síti padla po hrubce našeho gólmana Frehara, který podcenil lehkou střelu. Za umělecký dojem bychom v tomhle utkání dostali asi desítku, ale fotbal se bohužel hraje na góly.

Sestava: Frehar - Nevřela, Petráš, Obrtel, Brázda D. - Benýšek, Němčák, Smékal, Mlčoch - Stískal, Gřešák

 

Lipová - Troubky 1:0 (0:0)    

V dalším utkání jsme zavítali na půdu 3. mužstva tabulky do Lipové, kde jsme odehráli velmi dobré utkání a byli domácím více než vyrovnaným soupeřem. Škoda, že jsme v první půli nadějné šance znovu neproměnili, to by výsledek byl úplně jiný. Krásné střely Gřešáka a Nevřeli skončili na začátku utkání na brankové konstrukci a únik Němčáka v závěru poločasu také volal po gólu. Domácí zahrozili až v závěru poločasu, kdy útočník domácích v dobré pozici netrefil naši branku. Ve druhém poločase jsme pokračovali v dobrém výkonu, což se nedalo říci o rozhodčích, kteří opět podlehli domácímu prostředí a začali dávat najevo, že v Lipové se těžko vyhrává. Domácím se ještě v 70. min povedla fotbalová akce, kdy přízemní centr z levé strany usměrnil útočník domácích do naší sítě a celkem nezaslouženě se dostal do vedení. Od této chvíle začal úřadovat hlavní arbitr Křepský spolu s asistentem na naší útočné polovině, kteří domácím pohlídali jednobrankové vedení. Nejdříve vykartoval dvěma "žlutými" Němčáka a pak v závěru zápasu šel předčasně do sprch Mišák, který po diskutabilním penaltovém zákroku dostal druhou žlutou za simulování. Obě vyloučení bylo dost přísné, protože na druhé straně domácím tyto zákroky rozhodčí toleroval. Odjížděli jsme z nevlídného prostředí s pocitem křivdy, kterou v Lipové určitě zažilo už více mužstev.

Sestava: Frehar - Nevřela, Petráš, Obrtel, Pospíšil - Brázda D., Němčák, Smékal, Brázda I. - Gřešák, Stískal (střídali Mišák, Brázda P.)  

   

Zpět