Výhra v Hlubočkách 0:6

13.09.2014 22:58

Do Hluboček jsme přijeli odčinit domácí prohry, ale že se podaří vyhrát takovým rozdílem, tak tomu věřil málokdo. Do zápasu jsme vlétli jako uragán a již ve 12. min svítil stav na časomíře 0:2. Poprvé se prosadil v pokutovém území levačkou Petráš, aby následně po nebojácném průniku Jakubce zakončil do prázdné branky Brázda D. Domácí hráči pak měli nějaké náznaky šancí, ale ty řešeli po celý zápas ukvapeně a bezradně. V poslední minutě prvního poločasu se dostal do úniku obránce Nevřela, který střelou ke vzdálenější tyči upravil poločasový stav na 0:3. Na začátku druhého poločasu domácí přešpendlili naše hráče na obranou polovinu, ale nedokázali z tohoto tlaku nic vytěžit. V 65. min se po našem rychlém brejku podruhé prosadil Brázda D., jenž prostřelil z hranice pokutého území domácího gólmana. Naše nejkrásnější akce přišla v 70 min, kdy Jakubec z nemožného úhlu napálil míč pod břevno soupeřovi branky. Účet zápasu podtrhl 10 min před koncem Němčák, který si naběhl na balón za obranu domácích a nekompromisně zakončil střelou od tyče. Pro domácí hráče je prohra 0:6 příliš krutá, ale o utkání rozhodla efektivita v proměňování šancí, ve kterých jsme byli skoro stoprocentní.

Sestava: Frehar - Obrtel, Stískal, Řehák, Nevřela - Brázda D., Smékal, Němčák, Jakubec (75. Brázda P.)  - Petráš, Nemrava     

 

Hodnocení trenéra:

Takto by vypadal každý zápas, pokud bychom vstřelili úvodní branku. Soupeř je pak nucen otevřít hru, což nám vyhovuje. Šancí jsme měli povícero, takže produktivita zase až tak dobrá nebyla, nicméně zápas jsme měli až na dva několikaminutové výpadky více-méně pod kontrolou.

 

Zpět