Prohra s Mostkovicemi 1:3

25.08.2014 08:10

Flustrace a zklamání, tak lze charakterizovat druhé domácí vystoupení našeho mužstva. Začátek utkání našim hráčům opět vyšlo, prvních 25 min jsme si vytvořili dost šancí na pohodové vedení, ale nedůraz v koncovce se nám opět jako s Beňovem nevyplatil. Po půlhodině se osmělili i hosté a vytvořili si také dvě šance, které trestuhodně zahodili a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Ve druhém poločase už jsme bohužel nedokázali navázat na výkon z první půlhodiny,   naše hra byla již komplikovaná a nepřesná. Soupeř spoléhal na brejky a dlouhé výkopy brankáře, které dělali naší obraně velké problémy. V 70 min. se po jednom dlouhém výkopu a nedůrazné hře našich stoperů dostal za obranu útočník hostí, jenž neměl problém při zakončení. Nutno říci, že náš gólman měl při této akci také úplně jinak reagovat. Vyrovnání přišlo velmi rychle, Jakubec se protáhl pokutovým územím jako nůž máslem a po zemi k tyči ukázal, že to jde. Z vyrovnání jsme se těšili jen krátkou dobu, za další minutu udělala obrana s brankářem po dlouhém nákopu tutéž chybu a hosté šli znovu do vedení. Těsně před koncem pečetili hosté svoje nečekané vítězství třetí brankou.          

Sestava: Frehar - Nevřela, Pospíšil, Řehák, Nemrava - Brázda D., Haviernik (70. Smékal), Němčák, Petráš - Jakubec, Stískal    

Hodnocení trenéra:

Tyhle zapasy jsou o prvnim golu, chce se to jen dostat do vedeni tak, aby souper musel i hrat a ne jen branit a spolehat na nahodne brejky po nasich ztratach a chybach. Dela nam obrovske problemy hrat do "plnych", navic nase hra zejmena na domacim hristi je pomala a chybi ji lehkost. At tak ci tak, proste nemuzeme ztracet body se souperi typu Mostkovic, navic doma. Nema cenu hledat zadne vymluvy, tento zapas jsme meli vyhrat.
 
Zpět