Debakl s Beňovem

11.08.2014 14:20

V 1. mistrovském utkání jsme utrpěli debakl s Beňovem 0:5, po poločase 0:2. Naši hráči začali toto utkání velmi dobře, agresivní hrou jsme dostali hostující hráče pod tlak a vytvářeli si nadějné gólové šance. Bohužel branka z úvodního náporu nepadla a po 20 min se hra začínala postupně vyrovnávat. V 31. min udeřili hosté, kteří využili zaváhání Němčáka uvnitř pokutového území a pohodlne skórovali. Do poločasu zvýšili hosté na 2:0 po chybě obrany, která vůbec nereagovala na vyražený míč našim brankářem. Do druhého poločasu vstupovali naši hráči s odhodláním zvrátit nepřiznivý výsledek, ale všechny naděje pohřbil   hned zkraje poločasu svoji minelou gólman Frehár, kterému zapadl míč do prostředka brány po kopu z rohu. Do konce utkání ještě vyrobil dvě nesmyslné hrubky náš stoper Pospíšil a bylo vymalováno. Zápas jsme dohrávali dokonale flustrovaní nakonec v deseti, protože druhou žlutou dostal po zbytečném faulu Petráš.            

Sestava: Frehar - Řehák, Pospíšil, Stískal, Nemrava - Brázda D., Petráš, Němčák, Haviernik,Jakubec - Smékal (střídali: Mlčoch, Škola, Brázda D.)

 

Hodnocení trenéra Romana Smékala:

Utkání se mi těžko hodnotí, přítomní diváci si mohou udělat obrázek sami. Inkasovali jsme po hrubých individuálních chybách, což se, samozřejmě v menší míře, stát může. Co mě však mrzí víc je, že jsme kromě prvních 20ti minut byli bezzubí směrem dopředu. Další kaňkou je pak zbytečné vyloučení Petráše. Nezbývá nám, než se z porážky oklepat a zkusit vydolovat body v Opatovicích.

Zpět