Další prohra v Ústí

31.08.2014 21:47

V nedělním dopoledni jsme odehráli velmi dobré utkání v Ústí s farmou Hranic, kteří budou určitě patřit k favoritům soutěže. Ve vyrovnaném utkání jsme neproměnili řadu nadějných šancí (Brázda, Němčák, Petráš, Jakubec) a připravili se tak o lepší výsledek.  O naší prohře rozhodla 50. min, kdy se po skrumáži na malém vápně nejlépe zorienoval hráč domácích a se štěstím protlačil míč do sítě jinak dobře chytajícího Frehara, který se blýskl i chycenou penaltou. Naši hráči poctivě odbojovali zápas do poslední minuty a těžko jim něco vytknout ... zápasu by určitě lépe slušela remíza.     

Sestava: Frehar - Nevřela, Pospíšil, Řehák, Obrtel (52. Petráš) - Brázda D., Smékal (73. Mlčoch) , Němčák, Haviernik, Jakubec - Stískal  

 

Hodnocení trenéra:

Viděli jsme kvalitní zápas na úrovni krajského přeboru. Opět se potvrdilo, že se nám venku hraje lépe, navíc když proti nám stojí soupeř, který chce hrát aktivní fotbal. Po takovém výkonu se za prohru nemusíme stydět, naopak o to víc nás mrzí bodové ztráty a předvedená hra před našimi fanoušky. Proti Slatinicím bude již vše jinak!

Zpět