Další domácí prohra se Slatinicemi 0:1

07.09.2014 21:51

Ve třetím domácím vystoupení naši hráči domácí fanoušky opět zklamali. Přes výraznou převahu a dostatek šancí hlavně v prvním poločase jsme se nedokázali v celém utkání prosadit a tak si nakonec překvapivě body odvezl soupeř ze Slatinic, který toho fotbalově skoro nic nenabídl. O výsledku rozhodla fatální chyba gólmana Frehara, jenž nesmyslně reagoval na trestný kop z 25 m. Hráčům nelze upřít snahu, ale zápas se rozhoduje v pokutovém území a v tom jsme totálně zklamali.

Sestava: Frehár - Brázda I., Pospíšil ( 65. Mlčoch), Řehák, Nevřela - Jakubec, Smékal, Němčák, Brázda D. - Petráš, Stískal (70. Škola)

 

Hodnocení trenéra:

Těžko se mi hodnotí zápas, ve kterém jsme byli prakticky po celou dobu lepší. Opět nám však chyběl důraz v útočném pokutovém území. Na druhou stranu je fakt, že soupeř přijel absolutně bez zájmu hrát, bránil v podstatě v 10ti lidech před šestnáctkou a to se těžko něco vymýšlí. Tři body jsou pro něho výhrou ve sportce. K inkasovanému gólu snad jen to, že to je absolutní selhání gólmana, nesoustředěnost a kudla do zad všem hráčům, kteří se na hřišti 90minut snažili něco uhrát.                       

 

Zpět